Cubiss ontwikkelt samen met partners uit onderwijs, bibliotheken, bedrijfsleven en overheid online cursussen rondom lezen, leren en informeren.
Met behulp van dit platform kun jij jezelf professionaliseren op dit gebied.
Scroll naar beneden voor meer info.

Cubiss Academie

De Cubiss Academie geeft je de mogelijkheid om te leren op ieder gewenst moment. De cursussen zijn volledig online zodat je in jouw tempo kunt werken. En op de locatie die je zelf kiest.

De meeste online cursussen zijn open en vrij toegankelijk te volgen.

Meer informatie? Wil je meer informatie over de mogelijkheden van online leren voor jezelf, jouw bedrijf of organisatie? Of wil je meer informatie over een specifieke e-learning?

Stuur ons een e-mail:  Educatie@cubiss.nl

Hoe werkt de Cubiss Academie?

Onder het tabblad Trainingen tref je de online cursussen aan. Op de desbetreffende e-learning tref je bovenin links aan of deze gratis te volgen is of niet.

In onze e-learnings tref je het volgende aan:

De samenwerkingspartner(s), de doelgroep, de duur, de opbrengsten van deelname, de leerdoelen, diverse opdrachten en verdiepende informatie.

 

 

Volg Cubiss!

Cubiss streeft ernaar dat iedereen de kans krijgt zich persoonlijk te ontwikkelen en kennis op kan doen die nodig is om volwaardig deel te kunnen nemen aan onze maatschappij.

Cubiss adviseert en ondersteunt organisaties, overheden en samenwerkingsinitiatieven die zich in dit kader bezighouden met vraagstukken rond lezen, leren en informeren. Bekijk onze agenda om te zien welke activiteiten er verder nog op de planning staan.

Wie zijn er betrokken?

Leren van en met elkaar.
KW1_Logo_kl.png
CubissWit_kl.png